Altafulla
La Canonja
El Catllar
Constantí
Creixell
El Morell
La Nou de Gaià
Els Pallaresos
Perafort
La Pobla de Mafumet
La Pobla de Montornès
Renau
La Riera de Gaià
Roda de Barà
Salou
Salomó
La Secuita
Tarragona
Torredembarra
Vespella de Gaià
Vilallonga del Camp

 

 

RODA DE BARÀ
Un segle abans de Crist els romans construïren la Via Augusta i ubicaren el famós arc del triomf (Arc de Barà), en la zona on actualment s'hi ubica la població de Roda de Barà. Ja aleshores destacava per la seva privilegiada situació geogràfica entre la serralada pre-litoral i el mar i el seu clima suau.
Roda de Barà és un poble que compagina l'agricultura amb les empreses de serveis, i s'ha convertit en una important zona residencial amb jardins acurats i acollidores urbanitzacions. En el centre urbà cal destacar l'església parroquial de Sant Bartomeu, neoclàssica que data del segle XVII, la façana de pedra del segle XVIII i el campanar del XIX; i als voltants la capella de Mas Carreras del primer terç del segle XVIII i l'ermita de Barà del mateix segle.
Roda de Barà disposa de 4 zones de platja ben diferenciades amb 3 Km. de costa i 2 Km. d'àmplies platges de fina sorra amb servei diari de neteja durant la temporada d'estiu. Una de les que mereix més atenció és la Platja Llarga, guardonada amb la Bandera Blava. Té 1 Km de longitud i un passeig marítim de recent construcció.

Ajuntament
C/ Joan Carles I, nº15
telèfon 977 65 70 09
fax 977 80 90 71
43883 - RODA DE BARÀ
TARRAGONA

Horari d'atenció al públic:

- de dilluns a divendres:
de 10 a 14 h
- dissabtes de 9 a 13 h
www.rodadebara.org - aj.roda@altanet.org

info@turismedia.com